Werkwijze

Wanneer je een vrijblijvende offerte aanvraagt en doorgeeft wat je gewassen/gereinigd wilt hebben, kijken we samen naar wat de mogelijkheden zijn. Het zou fijn zijn als je mij foto’s kunt sturen. Mocht dat niet lukken dan kom ik graag langs!

Ik kijk thuis zorgvuldig naar het gewenste werk en stel een offerte op. Die stuur ik dan via de mail of via Whatsapp naar je toe. Als je akkoord gaat met de offerte zorg ik dat je zo snel mogelijk ingepland wordt!

Samen gaan we op zoek naar een geschikte datum voor de afgesproken werkzaamheden. Ik stuur je hier dan een mailtje over met daarin de dag waarop ik langskom en een tijdsindicatie.

Op de geplande dag kom ik bij je langs om de werkzaamheden uit te voeren. Nadat je helemaal tevreden bent over het resultaat stuur ik via de mail een factuur. Mocht je dan een frequentie willen verwerk ik die in mijn systeem.

Ik tel de afgesproken frequentie door in mijn systeem. Wanneer deze is verstreken stuur ik een mailtje met daarin een dag en tijdsindicatie waarop ik graag, voor de 2e keer, langs zou willen komen. Zo hoef je zelf nergens meer aan te denken!

© Glazenwasserij van Berkel 2021